Amilyen egyszerű, annyira finom, főleg, ha a legjobb minőségű alapanyagokból készül.. A kecskesajt íze nagyon jól harmonizál a petrezselyemgyökérrel és a sárgarépával is.
Hozzávalók:
50 dkg petrezselyemgyökér
50 dkg sárgarépa
friss petrezselyemzöld
15 dkg kecskesajt
só
bors
olivaolaj
- A zöldségeket vágd csíkokra, a petrezselyemzöldet aprítsd fel.
- Sózd, borsozd, szórd rá az aprított petruszöldet és forgasd össze olivaolajban az egészet.
- Tedd egy sütőtálba, takard le és süsd 200 fokon 20 percig. Vedd le a takarást és süsd, amíg megpirul (kb 30 perc).
- Reszeld rá a kecskesajtot és tedd vissza a sütőbe egy kicsit, hogy ráolvadjon a sajt.
- Főtt rizzsel, friss salimixxel tálald.