Certified Organic Production

Sült brokkoli sárgarépával

Hozzávalók:

500 g brokkoli
500 g sárgarépa
2 db lilahagyma
3 gerezd fokhagyma
3 tojás
250 g tejföl
100 g vaj
30 g sajt
só, bors
szerecsendió

  • Szedd rózsáira a brokkolit, a sárgarépát és a lilahagymát karikázd.
  • Párold meg a répát, amíg félig puha lesz.
  • Verd fel a tojást, keverd össze az olvasztott, de nem forró vajjal és a tejföllel. Add hozzá a zúzott foghagymát, sót, borsot és a szerecsendiót.
  • Tedd egy tűzálló edénybe a zöldségeket és öntsd rá a tojásos keveréket.
  • Szórd meg a tetejét sajttal és süsd 180 fokon, ameddig a sajt a tetején megpirul.
  • Tálald friss, balzsamecetes salimixxel.