Hozzávalók:
1 csokor toszkán leveles kel
2 db narancs
1 csokor újhagyma
1 marék mandula
fetasajt
balzsamecet
olivaolaj
- Mosd meg a leveles kelt, távolítsd el a szárát és tépkedd falatnyi darabokra.
- Mosd meg az újhagymát, vágd ketté mindet hosszában, majd keresztben két centis darabokra.
- Hámozd meg a narancsot és vágd először karikákra, majd kockázd fel a karikákat.
- A mandulákat vágd ketté és pirítsd meg egy serpenyőben.
- Keverd össze a hozzávalókat egy tálban, és morzsold hozzá a fetát, ízlésed szerinti mennyiségben.
- Keverj össze 3 evőkanál olivaolajat 1 evőkanál balzsamecettel és locsold meg vele a salátát.
- Tálalhatod önmagában, vagy kacsa / lazac mellé köretként is.