Certified Organic Production

Narancsos, fetás toszkán kel saláta pirított mandulával

Hozzávalók:

1 csokor toszkán leveles kel
2 db narancs
1 csokor újhagyma
1 marék mandula
fetasajt
balzsamecet
olivaolaj

  • Mosd meg a leveles kelt, távolítsd el a szárát és tépkedd falatnyi darabokra.
  • Mosd meg az újhagymát, vágd ketté mindet hosszában, majd keresztben két centis darabokra.
  • Hámozd meg a narancsot és vágd először karikákra, majd kockázd fel a karikákat.
  • A mandulákat vágd ketté és pirítsd meg egy serpenyőben.
  • Keverd össze a hozzávalókat egy tálban, és morzsold hozzá a fetát, ízlésed szerinti mennyiségben.
  • Keverj össze 3 evőkanál olivaolajat 1 evőkanál balzsamecettel és locsold meg vele a salátát.
  • Tálalhatod önmagában, vagy kacsa / lazac mellé köretként is.