Certified Organic Production

Month: April 2020

Sült petrezselyemgyökér és sárgarépa csíkok kecskesajttal

Amilyen egyszerű, annyira finom, főleg, ha a legjobb minőségű alapanyagokból készül.. A kecskesajt íze nagyon jól harmonizál a petrezselyemgyökérrel és a sárgarépával is. Hozzávalók: 50 dkg petrezselyemgyökér50 dkg sárgarépafriss petrezselyemzöld15 dkg kecskesajtsóborsolivaolaj A zöldségeket vágd csíkokra, a petrezselyemzöldet aprítsd fel. Sózd, borsozd, szórd rá az aprított petruszöldet és forgasd össze olivaolajban az egészet. Tedd egy

Nyári előkészületek

Fokozatosan állítjuk át területünket a nyári termesztésre: kiültettük a paradicsom palántákat, pár nap múlva jönnek a cukkini és a főzőtök palánták is melléjük. Paradicsomból idén lucullus, befőző, ökörszív paradicsomok és a tavaly is termesztett koktél fajták lesznek: kerek piros, mini lucullus, sárga körte, kerek naracs és fekete cirmos. Újdonság idén a German Gold, ami egy

Rozsos lepény spenóttal és túróval

Nincs a boltban élesztő? Sehogy sem akar beindulnia kovász? Családunk kedvenc reggelije mostanában ez a kovász és élesztő nélküli lepény. Jól helyettesíti a kenyeret, gyorsan elkészíthető, laktató és finom. Spenóttal és túróval teljes értékű reggeli, de ebédnek és vacsorának is megállja a helyét. Hozzávalók: A lepényhez:6 ek rozsliszt6 ek barna rizsliszt5 ek olivaolaj1-2 deci hideg